Duda toplomjer za bebe

12,00 KM

Duda toplomjer vam omogućava da mjerite temperaturu bebe na udoban, neinvazivan način.

Zvučni signal kada je očitavanje završeno i zasvijetlit će crveno ako se registrira povišena temperatura.

Integrirani LCD zaslon olakšava brzo vizualno očitavanje, posebno kada mjerite temperaturu djeteta noću.

Opis

1. Upalite uređaj pritiskom na gumb za uključivanje (on-off). Na zaslonu će se prikazati 188M°E i oglasit će se zvučni alarm (bip) što označava rad uređaja.
2. Puštanjem gumba za uključivanje (on-off), na zaslonu će se tijekom 2 sekunde prikazati rezultat zadnjeg mjerenja sa slovom “M” ispod simbola stupnja. Zatim će se prikazati 37.0°C / 98.6°F, pa Lo°C/Lo°F. Treperenje simbola °C / °F označava da je toplomjer spreman za mjerenje.
3. Dudu stavite djetetu u usta.
Napomena: Neposredno konzumiranje hrane i pića može utjecati na rezultat mjerenja. Pričekajte s mjerenjem pola sata nakon jela i/ili pića.
4. Nakon što na zaslonu simbol °C / °F prestane treperiti (oko 3 minute) i začuje se zvučni alarm (Bi…Bi…Bi), temperatura je izmjerena. Ako je izmjerena temperatura viša od 37.8°C/100°F, zvučni alarm će glasiti Bi-Bi-Bi…Bi-Bi-Bi. Prikazan rezultat mjerenja predstavlja oralnu temperaturu djeteta.
5. Ostavite dudu u dječjim ustima 6 do 8 minuta kako bi se duda zagrijala i kako bi se ostvarilo što preciznije mjerenje.
6. Uređaj će se automatski isključiti nakon 10 minuta. Međutim, kako bi produžili vijek baterije, isključite uređaj odmah nakon mjerenja.
7. Ponovite postupak ukoliko je došlo do prekida tijekom mjerenja temperature.