Krema za uklanjanje ožiljaka i akni

12,00 KM

Najbolji je izbor za porodicu, prijatelje i kolege!

Napravljena od prirodnih biljnih sastojaka, sastojci na biljnoj bazi sigurniji su i nježniji za posvjetljivanje i popravak oštećene kože. Ne iritira i lahko se upija u kožu.

Nakon čišćenja lica, uzmite odgovarajuću količinu i nanesite na lice ili tijelo koje treba poboljšati i nježno masirajte dok se ne upije.

Uz svakodnevnu upotrebu i dugotrajno pridržavanje, biće potrebno 6 sedmica za nove ožiljke i 2-3 mjeseca za stare ožiljke da bi se došlo do značajnog poboljšanja.

Krema djeluje na širok spektar ožiljaka kako bi umirila i osvježila kožu, vraćajući vam samopouzdanje.

Opis

Krema za uklanjanje ožiljaka i akni

  • Krema za potpuno zamlađivanje ožiljaka pojačava ćelijski metabolizam i pomaže u smirivanju i zamlađivanju ožiljaka, posebno onih s izbočinama, izbočinama ili diskoloracijom. Posvetite pažnju svojoj koži i učinite kožu glatkijom i delikatnijom.
  • Krema za obnavljanje ožiljaka povećava elastičnost kože za čvršću, glatku kožu, istovremeno omekšava, umiruje i obnavlja.
  • Nakon čišćenja lica, uzmite odgovarajuću količinu i nanesite na lice ili tijelo koje treba poboljšati i nježno masirajte dok se ne upije. Uz svakodnevnu upotrebu i dugotrajno pridržavanje, biće potrebno 6 sedmica za nove ožiljke i 2-3 mjeseca za stare ožiljke da bi se došlo do značajnog poboljšanja.
  • Krema djeluje na širok spektar ožiljaka kako bi umirila i osvježila kožu, vraćajući vam samopouzdanje.