PURC-ova Magična maska za kosu

13,00 KM

Ovaj tretman za kosu sadrži ekstrakte prirodnog porekla dizajnirane da prodru u svaki sloj pramenova kose, negujući Vašu kosu iznutra ka spolja.

Proizvod je razvijen sa visokom tehnologijom — sadrži vrhunske prirodne sirovine u kombinaciji sa finom molekularnom tehnologijom, 5 sekundi da vaša kosa bude glatka i meka.

PURC-ova Magical Treatment maska ​​za kosu revitalizira suhu i bez sjaja dajući joj prirodan sjaj. Ovaj eliksir ljepote daje vašoj kosi dodatnu mekoću za svilenkast rezultat. Savršeno glatka kosa sa blistavim sjajem, izbjegavanje pegla za kosu i hemikalija koje napadaju vlasište, zahvaljujući maski za kosu iz PURC-a, sada je moguće! Sadrži odlične sastojke kao što su keratin, arganovo ulje i biljni ekstrakti koji će omekšati teksturu vaše kose i dodati volumen vašoj kosi.

Opis

Keratin djeluje tako što izglađuje vaše ćelije kose koje se preklapaju i sprječava nakupljanje statičkog elektriciteta. Arganovo ulje i biljni ekstrakti hidratiziraju vaše vlasište i održavaju kosu hidratiziranom. Dubinski obnavlja kosu uz naprednu tajnu formulu koju smo razvili na biljnoj bazi, keratin i arganovo ulje. Naša formula je pogodna za sve tipove kose i frizure. Idealno je rješenje za zdravu, sjajnu, pitomu i meku na dodir kosu.