Ortopedski jastuk za noge i koljena

18,00 KM

Koliko puta ste se okretali u krevetu jer ne možete da zaspite? Pokušavali ste da pronađete pravi položaj, ali bezuspješno. Konačno se pojavio jastuk za noge ili koljena koji će Vam omogućiti da spavate kako zaslužujete. Ortopedski jastuk za noge drži Vašu kičmu pravom. Pomaže kod išijasa, bolova u donjem dijelu leđa, nogama i kukovima, a njegov dizajn ga čini idealnim za trudnice i one koje se oporavljaju od povreda. Napravljen je od visokokvalitetne, dugotrajne memorijske pjene i obezbeđuje savršen komfor.  Preporučen od strane fizioterapeuta, doktora, sportskih trenera i kiropraktičara.

Opis

Uživajte u snu kao nikada do sada

Dobar jastuk za noge ili koljena je neophodan za dobar san. Ovaj jastuk će se postarati da svake večeri spavate spokojno

Ergonomičan dizajn

Oblik jastuka je specijalno dizajniran tako da se stopi sa Vašim tijelom i obezbijedi svu potrebnu podršku, kako bi se riješili bolova u nogama, leđima i kukovima.

Memorijska pena sa rupicama za vazduh

Revolucionarna memorijska pjena omogućava jastuku izmedju koljena da se sa lakoćom prilagodi tijelu i postaraće se da Vam uvijek bude udobno. Rupice za vazduh pospešuju strujanje vazduha kako Vam ne bi bilo vruće.