Električna četkica za zube

15,00 KM

  • Rotirajuća glava električne četkice dopire do različitih površina te ih pritom obavija i temeljito čisti.
  • Iznimno mekana vlakna čiste zube jednako nježno kao mekana klasična zubna četkica.
  • Uklanja više zubnih naslaga nego obična klasična zubna četkica.
  • 9 od 10 djece prat će zube dulje.
  • Punjiva baterija traje do 5 dana.
  • Električne četkice same čiste zube, okrećući glavu četkice sa 6.000 do 30.000 okretaja u minuti, dok je na vama da četkicu na pravilan način prislanjate na zube.
  • Nikako nemojte koristiti električnu četkicu kao klasičnu, nego četkicu samo blago prislanjajte na sve površine zuba, pod kutom od 45 stupnjeva.
  • Uz električnu četkicu treba vam manje vremena za četkanje zubiju nego s klasičnom budući da ona lakše čisti zube i skida zubni plak.
Kategorija:

Opis

Električne četkice same čiste zube, okrećući glavu četkice sa 6.000 do 30.000 okretaja u minuti, dok je na vama da četkicu na pravilan način prislanjate na zube.

Nikako nemojte koristiti električnu četkicu kao klasičnu, nego četkicu samo blago prislanjajte na sve površine zuba, pod kutom od 45 stupnjeva.

Uz električnu četkicu treba vam manje vremena za četkanje zubiju nego s klasičnom budući da ona lakše čisti zube i skida zubni plak.

Električna četkica ima manju glavu i lakše dopire do mjesta gdje se plak može stvarati a teško su dostupna.

No, svakako obratite pažnju da svaki zub očetkate s njom. Sadrže i timer na 30 sekundi koji označava kada je vrijeme da svoju četkicu prebacite na sljedeći kvadrant vaših zubi.

Posebno su zabavne za djecu, ne trebaju sami četkati zube, već samo usmjeravati četkicu, a  timer im javlja kad su gotovi s pranjem zubića.

Električne četkice preporučuju se osobama sa zubnim aparatićem jer temeljitije čiste od običnih četkica i sprječavaju nastanak bijelih mrlja na zubima nakon skidanja aparatića.

Dobar su izbor za starije ljude ili osobe s artritisom koji ne mogu toliko micati glavom prilikom pranja zubi, s obzirom na to da električna četkica sama čisti zube i ne zahtijeva pomicanje glave.