7 DAYS krema protiv strija za trudnoću

15,00 KM

7 DAYS  krema za prevenciju strija za trudnoću je krema za trudnoću koju svaka mama mora dodati svojoj rutini njege kože.

7 DAYS krema formulisana je da smanji vidljive ožiljke tokom i nakon trudnoće.

7 DAYS krema protiv strija za trudnoću sigurno je za vas i vašu bebu. Možete ga svakodnevno koristiti na trbuhu kako biste povećali proizvodnju kolagena i elastičnost kože.

Upotpunite svoj režim njege kože u trudnoći s ovom kremom hranjivom mješavinom biljnih ulja.

7 DAYS krema za uklanjanje strija je mješavina prirodnih biljnih ekstrakata ekstrakta ginkgo bilobe, ekstrakta radix angelicae dahuricae i maslinovog ulja.

7 DAYS krema  trudnoći ima suptilan miris i ostavlja vas osvježenim i čistim bez ljepljivih ili masnih ostataka

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Naša krema za prevenciju strija za trudnoću je krema za trudnoću koju svaka mama mora dodati svojoj rutini njege kože.

Formulisan je da smanji vidljive ožiljke tokom i nakon trudnoće.

Ova krema protiv strija za trudnoću. Sigurno je za vas i vašu bebu. Možete ga svakodnevno koristiti na trbuhu kako biste povećali proizvodnju kolagena i elastičnost kože.

Upotpunite svoj režim njege kože u trudnoći s ovom hranjivom mješavinom biljnih ulja.

Naše sredstvo za uklanjanje strija je mješavina prirodnih biljnih ekstrakata ekstrakta ginkgo bilobe, ekstrakta radix angelicae dahuricae i maslinovog ulja.

Naša krema od strija u trudnoći ima suptilan miris i ostavlja vas osvježenim i čistim bez ljepljivih ili masnih ostataka

Neophodna je trudnoća u prvom tromjesečju! Nanesite dva puta dnevno, obraćajući posebnu pažnju na područja sklona istezanju.