Akcija!

Flawless za nokte kao iz salona

16,00 KM

  • Ovaj komplet Flawless za nokte kao iz salona za manikuru i pedikuru kod kuće uključuje 6 glava za pričvršćivanje: poliranje, sjaj, oblik i turpija.
  • Punjive i bežične: ova jedinica ima postavke naprijed i natrag, načine male i velike snage, kao i LED svjetlo za osvjetljavanje noktiju.
  • Dizajnirano sa precizna kontrola koja omogućuje jednostavno korištenje oko noktiju.
  • DailyMail Shop nudi vam sjajne ponude za mnogo završnih noktiju na dodir za nokte uključujući Finishing Touch Flawless Salon Nails Kit, elektroničku turpiju za nokte i kompletan alat za manikuru i pedikuru.
  • Baš kao u svom omiljenom salonu Imajte sigurnu i higijensku manikuru u sigurnosti vlastitog doma.
Kategorija: Oznake: ,

Opis

Flawless set za nokte je sjajna stvar za manikir i pedikir u kućnoj režiji.
On će vam omogućiti da u svakom trenutku imate savršeno sređene nokte kao da ste upravo izašli iz salona, i na rukama i na nogama.
U ovom fantastičnom setu pored aparata se nalazi čak 6 različitih nastavaka za sređivanje noktiju. osim što vam obezbeđuje za vas idealnu dužinu i oblik, on vam omogućuje i tretiranje same nokatne ploče kako bi izgledala urednije i sjajnije.
Dobra stvar je što ovim nastavcima možete tretirati ne samo prirodne nokte bez ičega na sebi, već njom možete i skinuti gel lak ako ga više ne želite, a nemate vremena da idete u salon.
Nastavci za oblikovanje – služe da nokat skratite na željenu dužinu i da ga oblikujete po svojoj želji i meri.
Nastavak za zanoktice – ovim nastavkom se „čisti“ donji deo nokta, odnosno uklanja se višak kože oko nokta, zanoktice koje čine nokat manje urednim i koje neretko znaju da stvaraju bol.
 Njime treba preći oko celog nokta kako biste sav višak odstranili i kako biste postigli perfektan izgled bilo da želite da namažete nakon toga lak, bilo da želite da ih ostavite bez njega.
Nastavci za turpijanje i poliranje – namenjeni su tretiranju nokatne ploče. Grube turpije su predviđene za grube, početne radove, dok su mekši nastavci namenjeni za završnu obradu nokta i poliranje nakon kog dobijaju sjaj gotovo kao da ste na njega namazali providan lak.
Ovaj superpraktični set će vam uštedeti novac koji biste inače ostavili u salonu, a pritom ćete sami moći da uradite sebi tretman kada god za to imate vremena.
Nećete morati da se ograničavate na vreme, već ćete moći da ih sredite u bilo koje doba dana i noći.
Sjajno je to što se može koristiti i na nogama i na rukama.
Aparat ima 2 brzine: sporiju i bržu. Savetujemo vam da u samom startu koristite nižu brzinu dok ne „osetite“ aparat, a tek onda pređete na višu.