Električni odstranjivač zadebljane kože na stopalima

13,00 KM

  • ODRŽAVAJTE STOPALA ZDRAVA I ČISTA – Žuljevi na stopalima mogu uzrokovati upalu, bol u peti, pa čak i krvarenje. Osim toga, ne izgledaju estetski ugodno. Sa snažnim rotirajućim valjkom koji se okreće pri 2.400 okretaja u minuti, možete lako pilingirati žuljeve i mrtvu kožu. Neka vaša stopala budu zdrava i lijepa uz pouzdani električni alat za uklanjanje kalusa.
  • ERGONOMSKI DIZAJN – Osim svog elegantnog dizajna, ova mašina za pranje stopala dizajnirana je ergonomski kako bi pružila najprikladnije i zadovoljavajuće iskustvo. Ima ručku laku za hvatanje, a okretni valjak je dizajniran okomito kako bi pružio savršen ugao za uklanjanje žuljeva na stopalima. Baterijska lampa sa strane pruža bolju viziju tačaka koje treba očistiti. Također, ne morate namakati stopala u vodi prije upotrebe pilinga. Može se koristiti na suvoj koži.
  • PODESITE PREMA VAŠIM POTREBAMA – Snaga okretanja valjka može se podesiti tipkom za napajanje. Prebacite se između nivoa 1 i 2 u zavisnosti od debljine kalusa koji se uklanja. Takođe dolazi sa 2 vrste valjaka. Jedan je grubi valjak pogodan za tvrdokorne žuljeve, a drugi je meki valjak koji je za osjetljivu kožu ili svakodnevnu upotrebu.
  • DUGOTRAJNA BATERIJA – Kada je potpuno napunjena, ovaj bežični električni alat za uklanjanje žuljeva radi neprekidno 60 minuta. Koristite priloženi USB kabl za punjenje za punjenje proizvoda (*Adapter nije uključen). LED indikator svijetli crveno tijekom punjenja i postaje zelen kada je punjenje završeno. Za potpuno punjenje potrebno je otprilike 120 minuta.
  • LAGANO ODRŽAVANJE – Nakon upotrebe proizvoda, odvojite valjak od dijela tijela i očistite pomoću priložene četke uz ispiranje vodom. Pazite da se tijelo proizvoda ne smoči jer nije vodootporan.
Kategorija:

Opis

Ispucala koža na petama nije nimalo lijep prizor i mnogi će prije nego što uskoče u sandale i japanke, izbrusiti svoje tvrde, ispucale pete.

Izloženi dijelovi tijela upadaju svima u oči, a imati neuređena stopala svakako je nešto što će privući poglede.

Zato je stopalima potrebna posebna pažnja i njega.

Krive cipele

Mnogi ljudi, posebno žene, često nose neudobne cipele koje će nakon duljeg nošenja prouzročiti nastanak žulja i pucanja kože.

Cipele bi trebale biti od prirodnih materijala i nikako ih ne biste trebali nositi predugo.

Svakako često mijenjajte čarape kako biste spriječili nastanak i širenje bakterijske infekcije.

Ekcemi

Ekcem je kronična upala kože praćena brojnim neugodnim simptomima, kao što su velika suhoća i svrbež zahvaćenih područja.

Najčešći uzrok ekcema je atopijski dermatitis, iako se sam pojam veže i uz druge vrste dermatitisa.

Procjenjuje se da tri do sedam posto populacije ima neku vrstu ekcema, a kod više od 70 posto oboljelih riječ je o nasljednoj bolesti.

Ekcem se često povezuje s astmom i alergijama.

Gljivice

Gljivična infekcija jedan je od najčešćih uzroka zašto puca koža.

Najčešće se javlja na tankoj koži između prstiju, a ono što nikako ne biste trebali raditi jest trgati napuklu kožu.

Gljivičnu infekciju treba što prije početi liječiti kako ne bi zahvatila nokat jer se gljivična infekcija nokta teško i dugotrajno liječi.

Znojne noge

Osobe koje vježbaju i noge im se često znoje, s većom će vjerojatnosti “zaraditi” infekciju.

Pod utjecajem stalne vlage, koža će se početi ljuštiti.

Sa snažnim rotirajućim valjkom koji se okreće pri 2.400 okretaja u minuti, možete lako pilingirati žuljeve i mrtvu kožu.

Neka vaša stopala budu zdrava i lijepa uz pouzdani električni alat za uklanjanje kalusa.

Osim svog elegantnog dizajna, ova mašina za pranje stopala dizajnirana je ergonomski kako bi pružila najprikladnije i zadovoljavajuće iskustvo.

Ima ručku laku za hvatanje, a okretni valjak je dizajniran okomito kako bi pružio savršen ugao za uklanjanje žuljeva na stopalima.