You are currently viewing Masažer za područje oko očiju – koristi

Masažer za područje oko očiju – koristi

  • Post author:
  • Post category:Masažeri

Odavno je dokazano da masaža ima opuštajući i ljekovit učinak na sve dijelove našeg tijela. Masaža nema gotovo nikakvih kontraindikacija, a koristi se još od prvih dana života. Masažer za područje oko očiju se ne razlikuje u indikacijama i karakteristikama od općih ali i onih najobičnijih. Naravno, s masažerom malo će zamijeniti ručni postupak, ali utjecaj tehnologije odavno je uključen u naše živote, a moderni alati pomažu da postignemo željeni rezultat ne gori od ručne masaže.

Redovni tretmani masaže mogu zaista napraviti velike rezultate; potpuno uklanjaju znakove umora, izravnavaju bore i otekline. Kompaktni maleni masažer za kućnu upotrebu omogućit će vam da se brinete o koži na bilo kojem prikladnom mjestu bez potrebe za odlazak u kozmatičke salone.

Danas sve veći broj mladih i odraslih provodi mnogo sati gledajući u ekrane računara i pametnih telefona te to dovodi do takozvanog digitalnog naprezanja očiju. Takvo naprezanje dovodi do umora očiju, glavobolje, bolova u vratu i ramenima, vid postaje mutan, a fokus otežan.

Kako biste ublažili ove tegobe ili ih potpuno otklonili najjednostavnije je napraviti pauzu tokomrada pred ekranima, ali to nije uvijek moguće, pogotovo ako vam o tome ovisi posao.

Bilo bi pametno svakodnevno određeno vrijeme odmarati oči ili još bolje napraviti masažu koja će oči relaksirati i odmoriti.

Šta je zadatak masažera?

Zadatak masažera za oči je jednostavan – osigurati protok krvi. Moderni uređaji uključuju elektromagnetske efekte, infracrveno grijanje, što ovaj postupak čini još ugodnijim. Što se tiče masažera za oči, neuropatolozi, proizvođači, kozmetolozi i korisnici slažu se da suprednosti upotrebe masažera veoma velike. Preporučuje se da ga koriste ljudi čija su zanimanja povezana s velikim opterećenjem očiju: vozači, programeri, medicinski i obrazovni radnici, kao i penzioneri. Ovi se uređaji također koriste u dječjoj medicini. Njihovo djelovanje usmjereno je na poticanje očnih mišića, ublažavanje naprezanja glave i očiju, kao i pozitivne kozmetičke učinke, poput zategnute kože, izglađenih bora na licu, smanjenog oticanja itd.

Masažer iz naše ponude

Odavno je dokazano da masaža ima opuštajući i ljekovit učinak.

Nema gotovo nikakvih kontraindikacija, a koristi se od prvih dana života.

Oftalmička masaža se ne razlikuje u indikacijama i karakteristikama od općih.

Naravno, malo će zamijeniti ručni postupak, ali hardverski utjecaj odavno je uključen u naše živote, a moderni alati pomažu da postignemo željeni rezultat ne gori od ručne stimulacije.

Zadatak masažera za oči je jednostavan – osigurati protok krvi. Ukoliko detaljno želite pogledati kako proizvod izgleda te ukoliko želite naručiti, pogledajte ponudu OVDJE.